JM Dating - шаблон joomla Скрипты

www.sanmarti.com.mk

eng mk

Во своето долгодишно постоење претпријатието САНМАРТИ создаде имиџ на препознатливост на пазарот, во што најдоминантни се инсистирањето на врвен квалитет и држењето чекор со модерниот дизајн и најновите достигнувања во сегментот завршни градежни материјали и опрема. Посебен акцент е ставен на материјалите и опремата за бањи, водоводните инсталации и системите за греење.

Палетата производи во големопродажбата и малопродажбата е навистина голема, за што имаме воспоставено генерални застапства со шест реномирани компании, како и дистрибутерски однос со повеќе од 25 компании кои имаат значајна улога на светскиот пазар.
Генерален увозник за Македонија на производите на Kolpa San - Slovenija, Herz - Slovenija, Rehau - Avstrija, Cisa - Turcija, Qvit - Turcija, Henkel - Srbija.
Како и дистрибутер на: Лив, Армал, Аклимат, Коин, Цинкарна, Варстрој, Електроде Јесенице, Елко Електроковина, Токос, Штруц Товарна кос ин српов, Штруц Ковачија Мута, Изотерм Плама, Агроком, Искра Еро сите од Словенија. Лимекс, Комел Хрватска. Хатриа, Ремер, Бугати, Галасиа, Новабел, Рањо, Санипласт, Ефепи од Италија. Грое од Германија.

Седиштето на претпријатието е во Тетово на ул. Маршал Тито бб (позади бензиска станица Макпертол), каде се наоѓа и магацин за продажба на големо. Магацин за продажба на големо фирмата има и во Скопје, на улица Илинденска бр. 134, во чиј состав се наоѓа и изложбен салон за опрема за бањи.

Изложбено продажни салони во Скопје во кои превенствено е презентирана ексклузивна опрема за бањи се лоцирани на ул. Пролетерска - 54 (Ацо Шопов 54А) - Aqua BAU Market и Салон во Визбегово на Јадранска магистрала бр.133.